Welkom

Wanneer u opzoek bent naar een (nieuwe) partner voor het ontwikkelen of hosten van uw website dan bent u bij Newtronics aan het juiste adres. Naast het ontwikkelen en hosten van websites exploiteren wij ook diverse webwinkels, verhuren we beamers en verzorgen we diverse IT diensten. Naast rechtstreekse levering aan eind gebruikers zijn wij ook de ideale partner voor webdesigners en automatiseringsbedrijven die opzoek zijn naar een stabiele en professionele omgeving voor het plaatsen van klant websites, (bulk) domeinregistraties en e-mail services.

Virtuele server = de oplossing voor webdesigners
Heeft u als webdesigner of automatiseringsbedrijf meerdere klanten die opzoek zijn naar een professionele hosting omgeving? Dan zijn onze VirtueleServer oplossingen de ideale oplossing om low-cost te starten met een eigen hostingservice. U huurt voor slechts enkele euro’s per maand een (klein) deel van onze server en kunt hierop zelf accounts voor klanten aanmaken en prijzen bepalen. Een eenvoudige manier om te starten als ISP!

hostingreseller

Wilt u meer weten over onze virtueleservers, reseller diensten of hosting? Kijk dan hier!

Verhuur van beamers, laptops en computers
Heeft u voor één dag, week of langer een beamer, printer, laptop of computer nodig? Wij kunnen dit voor u voordelig regelen. Uit eigen voorraad (en inkoop) verhuren wij scherp geprijsde producten met uitstekende ondersteuning. Tevens kunt u alle producten afhalen in Oldehove (nabij Groningen) of thuis afgeleverd krijgen door heel Nederland. Voor een prijsopgave voor het huren van laptops & computers kunt u contact opnemen. Een beamer huren kunt u online regelen, kijk voor meer informatie hier.

banner_beamerverhuur

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over ons bedrijf, het team, producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op wij staan u graag te woord. Wilt u een prijsopgave voor een bepaalde dienst of product? Voor het laatste bedrijfsnieuws en super aanbiedingen kunt u kijken in onze nieuwsrubriek.