VOSupport – Applicatiebeheer Magister (VO)

Het onderwijs is de afgelopen jaren sterk afhankelijk geworden van administratiesystemen zoals Magister en Somtoday. Deze applicaties zijn (bijna) niet meer weg te denken en het (tijdelijk) niet beschikbaar hebben ervan verstoort het onderwijsproces.

Het inrichten, onderhouden en uitrollen van deze applicaties moet dan ook zorgvuldig gedaan worden en alle gebruikers moeten de juiste begeleiding krijgen. Een zeer belangrijke rol hierbij is weggelegd voor uw applicatiebeheerder. Wanneer hij/zij (tijdelijk) niet beschikbaar is of niet de juiste kennis heeft zal dit leiden tot (grote) problemen.

Het is ook heel goed mogelijk dat uw school niet voldoende formatie ruimte heeft voor het aanstellen van een (extra) applicatiebeheerder waardoor zaken blijven liggen of niet correct gedaan worden.

Wij kunnen u in deze en vele andere situaties helpen met ervaren specialisten die op vaste, tijdelijk, project, interim en remote basis u ondersteunen. Hierbij kunt u denken aan structurele ondersteuning (een dag in de week), remote applicatiebeheerder (adhoc problemen) maar ook tijdelijk invullen van (ziekte) vervanging.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het applicatiebeheer van primaire onderwijs applicaties zoals Magister en Somtoday. Wilt u weten wat we in uw situatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.