Newtronics.nl | Hosting, Webdesign en (interim) applicatiebeheer Magister & Somtoday

Basisfactuur | Kassa, facturatie, contractenbeheer & verhuur applicatie

BASISFACTUUR 6.1

Basisfactuur is een door ons ontwikkelde zeer gebruikersvriendelijke, eenvoudige en voordelige facturatie oplossing voor winkeliers en ondernemers. Het pakket ontwikkelen wij al sinds 2005 en is reeds door bijna 200 ondernemers in gebruik genomen.

Winkeliers

Wij bieden in ons pakket voor winkeliers de mogelijkheid om via de kassamodule de verkopen in de winkel te registeren waarbij u gebruik kunt maken van barcodescanners, bonprinters, A4 printers en kassalades. 

Verder kan u op de administratie gebruik maken van de volledige facturatie- en administratie mogelijkheden vanuit de zelfde omgeving! U winkelverkopen komen samen met uw overige leveringen in één systeem!

Ondernemers (algemeen)

Basisfactuur biedt u de mogelijkheid om uw debiteuren en crediteuren facturatie bij te houden, BTW registeren, contracten te beheren,  offertes te maken, verhuur van goederen te registeren en opdracht bonnen te maken. 

De verkoopfacturatie heeft de mogelijkheid om betaaltermijn te gebruiken, hierop te controleren (openstaand ja/nee), deel betalingen te verwerken maar ook herinneringen en laatste herinneringen aan te maken. 

Het systeem is ideaal voor winkeliers, (kleine) zelfstandigen die diensten- en producten leveren en dit zelf willen factureren en hierop controle houden. Tevens krijgt u (veel) inzicht in uw resultaten per dag, leverancier, winst/verlies, in- en verkopen per maand, kwartaal en jaar. 

Basisfactuur is eenvoudig maar compleet genoeg voor ondernemers om zelf de basis facturatie handelingen te verrichten! 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een demo bij ons op kantoor . 

Systeem schermen
Pakket informatie

Huidige versie: 6.1 (Q1, 2023)
Beschikbare talen: Nederlands
Versies: standalone, gehost
Systeem eisen: Windows W10 + Office (advies)
Support: kassalade, barcode scanner, dymo labelprinter, bonprinter, A4 printers
Pinkoppeling: Nee