NEWTRONICS.NL - Hosting, Webdesign, Domeinnamen, Magister en Somtoday applicatiebeheer

KLANTEN SERVICE | WEBWINKEL

Hieronder kunt u meer informatie vinden over het bestellen, verzenden en service na aankoop van producten bij ons.

Verzendkosten
Wij brengen slechts €1,95 in verzendkosten in rekening per verzending. De kosten zijn een vast bedrag ongeacht het aantal of soort bestelde producten. Wanneer u uw complete bestelling retour stuurt (bedenktermijn) dan crediteren wij ook deze kosten.

Bezorgen
Wij verzenden standaard alle bestellingen via PostNL. Hierdoor bent u verzekerd van snelle levering en kunt u het pakket afhalen bijnemen van de vele afhaalpunten wanneer u niet thuis bent. Wanneer u liever levering via DHL heeft dan is dit op verzoek mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Betaling
U kunt bij ons betalen via

 iDeal (meest gebruikt)
 Bank overschrijving (verwerking volgende dag)
 Creditcard (via Paypal)
 Paypal (veel gebruikt)
 Op rekening / Achteraf (via Klarna)
 Betaalverzoek (alleen bij afhalen)

Wij brengen GEEN extra kosten voor de verschillende betalingsmethodes in rekening.

Levertijd
De meeste producten die wij leveren worden geleverd vanuit onze eigen voorraad. Dit betekend wanneer u op een werkdag besteld voor 16:00 dat wij uw bestelling de zelfde dag versturen. In de meeste gevallen heeft u dan ook uw bestelling de volgende werkdag in huis, dit is deels afhankelijk van de bezorgdienst/bezorger en de periode in het jaar.

Status van je bestelling
Wil je weten wat de status van je bestelling is? Deze kun je vinden onder bestellingen‘ in je account.

Mijn Newtronics.nl
Bij het plaatsen van een bestelling heb je de mogelijkheid om een aankoop met en zonder account aanmaken te doen. Wanneer je dit gedaan hebt kun je hier in loggen op je eigen omgeving voor o.a. beheer adresgegevens, facturen en bestellingen.

Nalevering / Levering af leverancier.
Wij leveren een klein deel van onze producten vanuit de voorraad van onze leveranciers. Deze producten herkend u in onze webwinkel aan de opmerking ‘beschikbaar via nabestelling’ (zie afbeelding hiernaast). In de meeste gevallen kunnen ook deze producten binnen één werkdag geleverd worden. Een klein aantal leveranciers levert de producten echter niet rechtstreeks maar via een tussenlevering aan ons. In deze gevallen kan de iets langer zijn namelijk 2-3 werkdagen. Heeft u haast? Neem dan contact met ons op voor de exacte levertijd voordat u een ‘beschikbaar via nabestelling’ product besteld.

Retourzending (bedenktermijn)
Wanneer je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling je hebt bedacht kun je deze retour sturen zonder opgave van reden of drempels. De retour procedure is eenvoudig vul het  retourformulier in en stuur deze inclusief de product(en) retour. Wij controleren het product en zullen binnen één week het aankoop bedrag terugstorten.

Retourzending (garantie)
Het kan voorkomen dat een product bij levering defect is of defect raakt na een periode van gebruik. Dit is natuurlijk heel vervelend maar lossen we graag samen met u op. Vul voor het opsturen van het product het retourformulier in en voeg deze bij het product. Stuur deze op en wij zullen binnen 7 werkdagen het product repareren, vervangen of crediteren.

Bedrijven & dealerverkoop
Wij leveren onze producten aan zowel particulieren, bedrijven als wederverkopers. Alle vermelde prijzen op onze website zijn consumenten prijzen inclusief BTW. Wanneer u als bedrijf of wederverkoper bij ons wilt inkomen kan dit tegen een gereduceerd tarief. Hiervoor maakt u bij ons een account aan en daarna vraagt u via het contact formulier een zakelijk of dealer account aan. Wij zorgen dan dat u d.m.v. een unieke code alle producten tegen een gereduceerde prijs kunt inkopen. Deze code ontvangt u meestal binnen één werkdag indien u geregistreerd staat bij de KvK in Nederland.

Vragen?
Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier .