Nieuwe hobby webwinkel Creatief.nu online!

Heel soms ontstaat iets nieuws puur uit toeval (of nood) zo ook de nieuwe webwinkel Creatief.nu. Een aantal maanden terug kregen wij het verzoek van een bekende om te helpen met het aanschaffen van een aantal hobbyboeken. Deze boeken werden altijd elders aangeschaft maar door corona was dit niet meer mogelijk. Wij zijn vervolgens opzoek gegaan en schrokken van prijzen die het dubbele (of meer) waren van de adviesprijzen. Een eenvoudig knutselboek met een adviesprijs van €6.95 koste al snel €14.95!

De stap om ons aan te melden bij de groothandel van deze boeken was dan ook snel gemaakt om vervolgens een illusie armer te worden. De gemiddelde hobby (web)winkel pakt zeker 100-150% marge en soms nog meer! Met onze kennis- en ervaring binnen de e-commerce was dit heel duidelijk, dit kan en moet anders!

Een aantal producten verkopen wij nu via een aantal verkoopplatformen als test en met succes. De volgende stap is het lanceren van een zelfstandige webwinkel met een breder assortiment. De eerste stappen (beta website) zijn te bewonderen op de website www.creatief.nu de komende tijd zullen wij deze website verder verbeteren. We hopen op 1 juni 2021 hem volledig operationeel te zijn.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of kijken op www.creatief.nu 

Geplaatst in nieuws.