Newtronics is Toppartner van BOL.com

Newtronics is Toppartner van BOL.com

Newtronics ICT is al sinds 2012 verkooppartner bij BOL.com en verkoopt met succes onze huismerk kabels, adapters en stekkers via dit platform. De afgelopen jaren hebben wij naast lage prijzen, hoge kwaliteit producten ook ingezet op snelle levering en uitstekende service. Dit is vandaag beloond met de Toppartner status bij BOL.com, hier zijn wij heel blij mee omdat dit bewijst dat wij goed bezig zijn!  Deze nieuwe status is alleen toegekend voor verkopers die minimaal aan de onderstaande voorwaarden voldoen:

Newtronics ICT voldoet hier al langere tijd in ruimte mate aan en zijn dan ook blij dat we beloond zijn met deze status. Naast een stukje erkenning voor ons zelf ook een extra zekerheid op voor onze klanten. Het bewijst dat wij weten waar we mee bezig zijn en doen het goed!


De Toppartner status zal door BOL.com continu gemonitord worden en elke 3 maanden zal er een ‘audit’ plaats vinden of een partner zoals wij de status van Toppartner mag blijven voeren.. Wij gaan ervoor om Toppartner te blijven!