Nu ook rechtstreeks bestellen!

De afgelopen jaren zijn wij vooral actief geweest met de verkoop van onze producten via partner websites zoals BOL en Amazone omdat het grote publiek hier winkelt. Hier verkopen wij onze producten nog steeds maar we krijgen ook veel vragen van klanten waarom we niet rechtstreeks leveren.

De prijzen op o.a. BOL liggen namelijk hoger dan de directe prijzen door o.a. ‘gratis’ verzending (zit bij de prijs in) en een marge die BOL neemt over ieder product. Hierdoor worden laaggeprijsde producten (zoals kabels en adapters) zeker 3-4x duurder dan nodig. Een audio adapter die u bij ons rechtstreeks koopt voor €0,99 moeten we aanbieden voor €4.95 op BOL om dezelfde winst/marge te maken.

We hebben daarom besloten om vanaf 2020 weer zelf rechtstreeks te leveren via onze eigen webwinkel naast o.a. BOL en Amazone. U krijgt als klant nu de mogelijkheid om tegen scherpe prijzen te kopen (rechtstreeks) of het gemak van BOL/Amazone.

Kijk voor meer informatie over ons bedrijf die al ruim 20 jaar bestaat op deze pagina. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Geplaatst in nieuws.