Klassieke skin Roundcube niet beschikbaar (storing)

Klassieke skin Roundcube niet beschikbaar (storing)

**Storingmelding** 21-10-2022 | Klassieke skin Roundcube niet beschikbaar i.v.m. update

Afgelopen week is de Roundcube webmail cliënt op alle servers geupdate. Helaas blijkt dat Roundcube de klassieke skin niet meer ondersteund en uit het pakket heeft verwijderd. Dit betekend dat tijdelijk alleen de ‘nieuwe’ layout beschikbaar is die iets anders eruit ziet en werkt. De meeste klanten gebruiken op dit moment nog de klassieke skin en zijn nu automatisch omgezet.

We onderzoeken op dit moment of het mogelijk is om handmatig nog de klassieke skin te installeren/aanbieden. Tot die tijd werkt RoundCube webmail normaal alleen met een iets andere look & feel.

**UPATE** 25-10-2022 | Klassieke weergave is weer beschikbaar!

De klassieke weergave is vanaf vandaag weer beschikbaar. LET OP!! Wij kunnen niet voor de toekomst garanderen dat de skin blijft werken in nieuwe versies van Roundcube. Mocht in de toekomst blijken dat de skin niet meer ondersteund worden dan zullen ook wij deze niet meer kunnen aanbieden.

De skin is bij iedereen weer geactiveerd waar deze in het verleden ook gebruikt werd. Mocht dit niet goed gegaan zijn dan kunt je deze weer activeren via:

  1. instellingen
  2. Gebruikersinterface
  3. Interfacestijl –> wijzig in classic