Newtronics Oldehove - Applicatiebeheerder Magister, Somtoday, roostermaker zermelo, webhosting en webdesign

Office365

OFFICE 365 (non-profit)

Wat is Office 365 non-profit
Office365 is een online versie van de bekende Microsoft Office applicaties. Het is zeer geschikt voor gebruik voor binnen scholen en kerkelijke organisaties. Vanaf iedere werkplek kunt u hierdoor beschikken over een aantal krachtige applicaties, centrale opslag, communicatie- en vergader tools. Het grootste voordeel is dat u niet meer vast ziet aan één werkplek of kantoor en echt kunt samenwerken met uw team, organisatie of kerkelijke gemeente. 

Wij helpen u graag verder!
Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat de keuze voor de juiste licentie, de aanvraag en de audit bij non-profit licenties (onderwijs- en kerken) lastig is. Wanneer dit proces succesvol is doorlopen begint het pas echt. Als volgt moeten een aantal basis zaken geregeld worden zoals de beveiliging, e-mail server inrichting (DNS, exchange, etc) en daarna de functionele inrichting zoals je groepen, teams en dagelijks onderhoud.

Wij kunnen u hierbij helpen d.w.z. het begeleiden van keuze traject, uitrol, de uitvoering en het daarop volgende beheer, onderhoud en functionele beheer. 

Ruime ervaring
Wij hebben ruime ervaring met het beheer- en implementatie van Office 365 omgevingen zowel binnen het voortgezet onderwijs als kerkelijke organisaties. In een persoonlijk gesprek willen we graag met u kennis maken, de mogelijkheden bespreken voor uw organisatie.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.