Over ons

Wij leveren al ruim 20 jaar computers, hardware en randapparatuur aan particulieren, bedrijven en (non profit) instellingen. In het verleden zijn wij ooit begonnen zoals veel ICT-hardware verkopers met een fysieke winkel in Zuidhorn (Groningen) maar sinds 2014 hebben wij ons volledig toegelegd op online verkoop.

Op het internet kunt u bij honderden webwinkels de mainstream computers en computer producten kopen en dat realiseerden wij ons en wisten dat wij hierin weinig toegevoegde waarde zouden zijn. We hebben daarom ons toegelegd op de in- en verkoop van refurbished, niche, restant, outlet, faillissement en overstock producten. Hierdoor kunnen wij producten leveren die u elders niet (meer) kan vinden of tegen prijzen die lager liggen dan bij collega’s.

Naast deze producten betrekken wij ook (b.v. adapters en kabels) van grote leveranciers in bulk en verkopen deze onder ons eigen merk. Deze ‘huismerk’ producten kunt u naast onze eigen webshop ook kopen via verkoopplatformen zoals BOL.com. De prijzen liggen op deze verkoopplatformen wel iets hoger doordat verzendkosten en marges die het platform vragen bij de verkoopprijs in zitten.

Newtronics maakt onderdeel uit  van Applicatiewijs een ICT dienstverlener die zich richt op het leveren van (web)applicatie oplossingen. Wanneer u meer wilt weten over onze producten of diensten dan kunt u ons volgen op facebook, twitter of gewoon contact met ons opnemen.