Over ons

Newtronics ICT levert al ruim 20 jaar computer, hardware en randapparatuur aan particulieren, bedrijven, non-profit en overheidsinstellingen. Wij zijn in 2000 begonnen zoals iedere ICT hardware verkoper met het schuiven van dozen, later met een fysiek verkooppunt in het winkelcentrum van Zuidhorn (Groningen) en vanaf 2014 hebben wij ons volledig toegelegd op de online verkoop en leveren van webdesign, hosting en ICT diensten.

In Nederland zijn duizenden webwinkels actief met de verkoop van ICT producten waarbij het vooral een éénheidsworst is van mainstream merken en producten. Wij zagen dat we hierin een weinig toegevoegde waarde zouden zijn en hebben ons daarom toegelegd op de in- en verkoop van refurbished, niche, restant en faillissement partij producten. Hierdoor kunnen wij producten voor lagere prijzen leveren en tevens ‘hard to get’ producten leveren.

In 2019 zijn we tevens begonnen met de in- en verkoop van ‘huismerk’ kabels en adapters voor computer, audio en video toepassingen. Dit betreffen A-merk producten die wij in bulk inkopen en onder eigen merk voor een lagere prijs verkopen. De verkoop vind plaats via onze eigen websites maar ook verkoop platforms zoals BOL.com.

Naast de verkoop van hardware via het internet houden wij ons ook bezig met het ontwerpen en hosten van websites, registeren van domeinnamen, het verzorgen van trainingen en het applicatiebeheer van onderwijsapplicaties zoals Magister. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op de website Applicatiewijs ons onderdeel voor ICT diensten.

Wil je meer weten over ons bedrijf, diensten of gewoon op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op facebook, twitter of neem gerust contact met ons op.