Archieven: <span>Beamer en partybox verhuur in Groningen</span>

Beamer en partybox verhuur in Groningen

Wij verhuren elektronica en meubilair voor feesten, vergaderingen, sport- en filmavonden. Geeft u binnenkort een training of presentatie en wilt u hierbij een scherm gebruiken? Wij verhuren high-end beamers en presentatieschermen. Wilt u binnenkort een tuin- of verjaardagfeest geven met geluidsversterking? Onze partybox sets incl. tripod statief zijn de betaalbare oplossing! Verder kunt u bij ons terecht voor statefels, beamers, laptoptafels, bladmuziek, microfoons en rookmachines!

Extra voordelig huren!
Wij verhuren al onze producten inclusief een overnachting bij u thuis! Dit betekend dat u de beamer op kunt halen, gebruiken en pas de volgende dag terug hoeft. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld de beamer 24 uur in huis en betaald slechts voor één werkdag. Het voordeel hiervan is dat u niet hoeft te racen om alles terug te brengen of onnodige huur betaald!

Kwaliteit & service
Alle producten die wij aanbieden zijn in nieuwstaat en worden voor verhuur altijd goed gecontroleerd. Alle gehuurde goederen zijn af te halen in Oldehove en tegen kleine meerprijs bezorgd worden in het Westerkwartier, Hogeland en stad Groningen. Voor het huren hebben wij een aantal spelregels en vragen wij om een kleine zekerheidsstelling (borg).

Toont alle 13 resultaten