NEWTRONICS.NL - Hosting, Webdesign, Domeinnamen, Magister en Somtoday applicatiebeheer

Hosting

Op het moment dat je besluit om een website te starten wil je wel verzekerd zijn dat deze in goede handen is. Er is niets vervelender dan dat je website niet werkt door storingen bij je provider of dat je niet exact weet waar je data staat. Wij leveren al ruim 22 jaar betaalbare (vanaf €2,- per maand) en professionele website hosting oplossingen op Europese servers (NL/DE). Bij ons is je website in goede handen en valt je website dat onder EU wetgeving! Wij bieden een drietal standaard hosting oplossingen aan namelijk:


Alle genoemde prijzen zijn per jaar incl. BTW en all-in (geen extra kosten)

Wil je meer informatie over een bepaald hosting pakket?

Starter hosting pakket
Basis hosting pakket
Expert hosting pakket 

Heb je al een keuze gemaakt? Beste dan hier direct je pakket bestellen.

Maatwerk hosting
Is een standaard hosting pakket niet voldoende? Heb je meer opslagruimte, databases of aanvullende opties nodig? Dan kunnen wij hier meestal in voorzien met een maatwerk hosting oplossing. Voor meer informatie kun je het beste vrijblijvend contact met ons opnemen voor een passende oplossing.

Korting (reseller)
Maak jij regelmatig websites voor vrienden, plaatselijke (sport)vereniging of ben je gestart met een webdesign bureau? Breng dan deze websites onder bij ons voor scherpe reseller prijzen. Hierbij kun je kiezen om ons de facturatie en support te laten verrichten of dit alles zelf doen d.m.v. een whitelabel dienst.  Meer weten? Neem dan contact met ons op.