NEWTRONICS

Applicatiebeheerder Somtoday & Magister

Applicatiebeheer Magister & Somtoday

Het is voor iedere school van belang dat het administratieve proces in Magister of Somtoday goed is ingericht en het systeem op de juiste manier word onderhouden. Wanneer het schooladministratiesysteem niet correct is ingericht of functioneert zal dit invloed hebben op uw onderwijsproces (roosters ,digitaal lesmateriaal) of financiële gevolgen hebben (b.v. bekostiging, accountant controle).

Een essentiële rol hierin heeft uw functioneel- of technisch applicatiebeheerder Magister / Somtoday. Wanneer hij/zij elders een baan heeft aangenomen, ziek is geworden of te veel werk op zijn bordje heeft lopen processen vast. Wij kunnen u hierbij helpen met advies en ondersteuning in de vorm van interim applicatiebeheerders Magister en Somtoday, trainers, administratieve specialisten- en projectmedewerkers. 

Een aantal concrete voorbeelden wat wij voor u kunnen doen:

 interim- en remote applicatiebeheer Magister, Somtoday en AFAS.
 ontwikkeling van rapportages (reportbuilder, business objects)
 project ondersteuning bij b.v. conversies, uitrol nieuwe functies etc.
 inrichting- en ontwikkeling van PTO en PTA structuren. 
 bekostiging (DUO) en accountant controles. 
 controle en advies m.b.t. uw huidige inrichting. 
 verzorging van opmaat trainingen- en begeleiding
 etc..

Wij werken uitsluitend met ervaren mensen die al jaren actief zijn binnen het onderwijs als applicatiebeheerders, roostermakers of specialisten op gebied van formatie, bekostiging of andere administratieve processen.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.