NEWTRONICS

Webdesign

Wij maken mooie en functionele websites..

Een website of webwinkel is voor (bijna) iedere ondernemer, sportclub, vereniging of instelling niet meer weg te denken. Het grootste deel van communicatie met uw doelgroep vind plaats via het internet. Waar je vroeger telefonisch bereikbaar was, gevonden werd in de telefoon of gouden gids is nu het internet de plek om vindbaar te zijn. Het is dan ook van belang om een functionele, mooie en vindbare website te hebben. 

Wij ontwikkelen websites op basis van het WordPress die zich bij uitstek leent voor allerlei soorten websites, webwinkels en koppelingen met extra applicaties en sociale media. Hoe groot je website moet zijn is afhankelijk van het soort organisatie en doelgroep. Wij bespreken met al onze klanten dit in een persoonlijke gesprek zodat je nieuwe website ook past bij je wensen en doel(groep).

Wij ontwikkelen al ruim 25 jaar websites voor bedrijven  maar ook non-profit organisaties (b.v. sportclubs, onderwijs- en gezondheidszorg) en helpen deze bedrijven ook met het beter vindbaar zijn in Google, gebruik sociale media en het (dagelijkse) beheer van de website. Wanneer je met ons in gesprek gaat over een website praat je met mensen die het ook bedenken en bouwen en niet met een (snelle) verkoper die targets moet halen. 

Wij kunnen u helpen met de volgende online diensten:

 Het ontwerpen en bouwen van WordPress gestuurde websites en webwinkels.
 Het vindbaar maken je website in Google en adverteren op Google.
 Inzetten van sociale media en adverteren op deze platformen voor je bedrijf.
 Realiseren van iDeal en Paypal koppelingen
 Technische en functioneel beheer van websites en winkels.
 Verzorgen van trainingen (b.v. WordPress cursus)
 Levering van website ruimte, domeinnaam en website beveiliging (SSL)

Wij ontwikkelen een complete WordPress website welke u zelf kunt u beheren nadat wij hem opgeleverd hebben vanaf  €399,- incl. BTW eenmalig! U betaald bij ons geen licentie kosten of verplichte onderhoudskosten. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.