Informatie

Newtronics levert sinds begin 2000 een breed assortiment van IT gerelateerde diensten en producten. Hierbij kun je denken aan het ontwerpen & hosten van websites, domeinnaam registraties, in- en verkoop van ICT hardware (distributie), (interim) applicatiebeheer binnen het voortgezet onderwijs (o.a. Magister en Somtoday) maar ook het verzorgen van het systeem- en netwerkbeheer bij ondernemers.

Wij hebben ons de afgelopen 22 jaar continu aangepast aan de wensen en eisen van onze klanten. We zijn op deze manier gegroeid van een webdesign bureau (2000) in een MKB-automatiseerder (2005-2014) tot een ICT partner voor hosting, webdesign, IT-distributie en het ontwikkelen en beheren van software.

Naast onze dienstverlening verkopen wij rechtstreeks en via partner websites (b.v. BOL.com) een assortiment huismerk kabels, adapters, batterijen en IT hardware. Wij hebben hiervoor een private label NEWTRONICS® gestart (Benelux geregistreerd merk) en brengen dit onder eigen naam, verpakking en EAN code reeks op de markt.

Heeft u vragen over onze diensten en producten? Dan kunt u hieronder meer informatie vinden: