Newtronics.nl

Informatie

EVEN VOORSTELLEN

Al bijna 25 jaar ontwikkelen, beheren en hosten wij websites (MKB, ZZP) en leveren wij voor het voortgezet onderwijs applicatiebeheerders Magister en Somtoday, roostermakers zermelo en administratieve ondersteuning
over newtronics

In februari 2000 ben ik gestart met een webdesign- en hosting bureau. Vanuit de klanten groeide de vraag of wij niet ook computers konden leveren en deze inclusief het netwerk konden beheer. Op deze manier groeiden wij langzaam uit tot een allround ICT dienstverlener en openden we een computer winkel in het centrum van Zuidhorn. In 2015 was het voor ons duidelijk dat steeds meer (particuliere) klanten voor advies- en reparatie in de winkel kwamen maar online de producten bestelden. We besloten daarom de winkel te sluiten en onze focus te verleggen op het aanbieden van (web) applicatie (beheer) diensten. 

Hierdoor hebben wij als een bedrijf een andere richting gekozen en ben ik als ZZP-er verder gegaan onder de naam NEWTRONICS® en focus ik mij nu op het aanbieden van internet diensten (o.a. hosting, webdesign) en ondersteuning van het onderwijs (applicatiebeheer, roosters- en administratie). Hierbij kan ik terug vallen op een netwerk van specialisten op het gebied van roosters en onderwijs applicaties in Noord Nederland. 

Wie ben ik?

Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de ICT waarvan de laatste 18 jaar binnen het voortgezet onderwijs als applicatiebeheerder Magister/Somtoday en Zermelo roostermaker mag ik wel zeggen dat ik de noodzakelijke onderwijs kennis- en ervaring heb. Ik heb naast de praktijk ervaring natuurlijk ook voor Magister, AFAS, Somtoday en Zermelo de noodzakelijk opleidingen gevolgd de afgelopen jaren.

Naast mijn werk binnen het onderwijs ben ik beschikbaar via NEWTRONICS® als externe / interim applicatiebeheerder- en roostermaker voor het voorgezet onderwijs. 

Met vriendelijke groet,

Jan Melle Brinkman
Meer weten over mij? Check mijn Linkedin profiel!

Een aantal data en feitjes..

 2000 – Gestart als  webdesignbureau
 2000 – Gestart met levering van hostingdiensten
 2006 – Opening van een computerwinkel in Zuidhorn (Gr)
 2006 – Eerste versie van ons kassa- en facturatiesysteem
 2014 – Opleiding tot Magister applicatiebeheerder afgerond
 2015 – Computerwinkel in Zuidhorn gesloten, focus op diensten.
 2016 – Opleiding tot AFAS Profit- en Insite afgerond.
 2020 – Newtronics® is een geregistreerd merk in de Benelux
 2022 – Nieuw hostingplatform in Duitsland (EU)
 2022 – Newtronics.nl® is een geregistreerd merk in de Benelux
 2023 – Opleiding tot Somtoday functioneel beheerder afgerond.
 2024 – Opleiding tot Zermelo Roostermaker afgerond 

Meer weten of vragen? Neem dan gerust contact met ons op!