NEWTRONICS.NL - Hosting, Webdesign, Domeinnamen, Magister en Somtoday applicatiebeheer

Informatie

EVEN VOORSTELLEN

Al 22 jaar ontwikkelen en beheren wij websitesapplicaties, registeren wij domeinnamen en verzorgen de website hosting van onze klanten op een eigen hosting platform. Wij werken voor ondernemers (MKB, ZZP), non-profit, primair- en voortgezet onderwijs in Noord Nederland.

Ontwikkeling van websites en webwinkels
Wij ontwikkelen op basis van WordPress functionele, mooie en gebruikersvriendelijke websites. Hierbij kunt u denken aan eenvoudige websites voor een sportvereniging, klussenbedrijf tot aan complexere oplossingen zoals online winkels of websites.

Website hosting en domeinnamen
Wanneer je een website of webwinkel online wilt brengen heb je hiervoor een domeinnaam en opslagruimte nodig. Wij leveren hosting diensten met een zeer hoge uptime tegen scherpe prijzen!

Voortgezet onderwijs ondersteuning
Wij werken al ruim 15 jaar als Magister, Zermelo, Afas en Somtoday specialisten binnen het voortgezet onderwijs. Wij kennen deze applicaties, het onderwijs en de leerling administratie van binnen- en buiten. Wij worden blij van complexe zaken als examens, cijferstructuren, roosters, rapportages, bekostiging en realiseren proces en organisatorische verbeteringen is de kers op de taart! 

NEWTRONICS® hardware
Het was ooit de plek om te zijn voor computers en aanverwante producten een fysieke computer winkel. Een plek waar je een eigen systeem kon laten samenstellen, advies kreeg en terecht kon voor alle pc problemen. De meeste computerwinkels zijn niet meer en ook wij sloten in 2014 de deuren van onze fysieke computerwinkel in Zuidhorn. Echter ons huismerk NEWTRONICS® is nog altijd verkrijgbaar bij diverse (online) winkels waaronder BOL.com waar je ruim honderd kabels, adapters en verlopen kunt kopen van het NEWTRONICS® merk.

Een aantal data en feitjes..

Opgericht in februari 2000 als een webdesignbureau
 In april 2000 gestart met het aanbieden van hostingdiensten.
In 2006 een fysieke winkel- en kantoor geopend in Zuidhorn (Groningen)
De winkel in 2015 gesloten focus op online verkoop en dienstverlening
Ruim 100 ondernemers gebruiken ons kassa- en facturatie pakket.
Newtronics® en Newtronics.nl® zijn geregistreerde merken.
Wij kunnen lezen en schrijven met het WordPress CMS
Gecertificeerd Magister Expert Applicatiebeheerder (sinds 2014)
Wij hebben een eigen EAN code reeks voor onze producten.
Staan (natuurlijk) ingeschreven bij de KvK
Ons serverpark (hosting) hebben we begin 2022 vernieuwd.
Onze servers staan in Nederland & Duitsland

Meer weten of vragen? Neem dan gerust contact met ons op!