NEWTRONICS.NL - Hosting, Webdesign, Domeinnamen, Magister en Somtoday applicatiebeheer

Welkom

Wij verzorgen professionele, betaalbare en stabiele website hosting op EU servers vanaf €19.95 per jaar incl. een gratis NL of EU domeinnaam. 

Meer informatie 

Een (extra) domeinnaam registeren voor een project, extra dienst of veilig te stellen voor de toekomstig gebruik ? Geen probleem!

Meer informatie 

Wilt u een mooie en eenvoudig te beheren website  of webwinkel laten maken? Wij bouwen een professionele WordPress website al vanaf €299,- 

Meer informatie 

Wij verzorgen remote, interim en op vaste basis applicatiebeheer van Magister en Somtoday voor scholen binnen het voortgezet onderwijs.

Meer informatie 

Wij verzorgen voor docenten, administratief personeel en (beginnende) applicatiebeheerders trainingen en meewerk sessies.

Meer informatie 

Heeft u (tijdelijk) ondersteuning nodig binnen de leerlingen administratie wegens drukte, ziekte of vertrek van een collega? Wij kunnen u helpen!

Meer informatie 

Newtronics® computer, audio, telecom en video kabels, adapters en overige accessoires zijn te koop via de webwinkel Distributie.IT

Meer informatie 

Newtronics® computer, audio, telecom, video kabels, adapters, koelpasta en overige accessoires zijn ook te koop via BOL.com

Meer informatie