Newtronics.nl - Website ontwerp, online marketing & applicatiebeheer in Groningen
 
NEWTRONICS

Online marketing

Laat je bedrijf groeien door online marketing

Het inzetten van sociale media, juiste zoekmachine optimalisatie en het adverteren op sociale media of Google kan je bedrijf online een extra boost geven. Wij kunnen je verder helpen met zoekmachine optimalisatie (SEO), sociale media en het inzetten van online advertentie campagnes via o.a. Google Ads.

seo
zoekmachine OPTIMALISATIE

Iedere eigenaar van een website vraagt zich wel eens af hoe beter gevonden kan worden of hoger in de zoeklijst kan komen op b.v. Google.

Wij snappen dat het vervelend is dat een concurrent hoger in de zoeklijst staat of dat je helemaal niet vermeld staat.

Wij kunnen hierbij helpen met het optimaliseren van je website zodat je de juiste steekwoorden, pagina omschrijvingen en titels ingesteld hebt.

Verder kunnen we helpen bij het bekend maken van je website op het internet door (hogere) vermeldingen te krijgen in zoekmachines zoals Google en Bing.

Het optimaliseren van je website is niet duur en kan snel gerealiseerd worden. Dus pak vandaag nog de kans op extra online bezoekers en omzet.

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

icons8-facebook-480
SOCIALE MEDIA

Uit onderzoek blijft dat Nederlands gemiddeld 2 uur per dag actief zijn op sociale media. Hierbij kun je denken aan platformen zoals Facebook, Instagram, Tiktok of Snapchat. 

Ieder platform heeft een eigen specifieke groep gebruikers. Op platformen als Facebook en Instagram vind je vooral volwassenen en jongeren vinden we hoofdzakelijk op Instagram en Tiktok.

Deze kennis kunnen we gebruiken om de juiste mensen te benaderen. Immers ieder platform heeft een fanatieke groep gebruikers en binnen deze platform kunnen we gericht op leeftijd, geslacht en interesses verbinding maken.

Wij kunnen naast advies geven m.b.t. de platform ook de inrichting (look-and-feel) en indien gewenst het dagelijkse content beheer voor u verzorgen.

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

icons8-google-ads-480
 adverteren

Wanneer je bepaalde producten, diensten of je bedrijf meer onder de ogen wilt brengen bij menen die niet actief opzoek erna zijn is adverteren verstandig.

In het verleden maakten we een mooie advertentie en plaatsten deze in een lokale of landelijke krant afhankelijk van je verzorgingsgebied.

Op het internet werkt dit niet heel anders met dien verschil dat we nog fijnmaziger kunnen adverteren. We kunnen nu op basis van leeftijd, regio, geslacht en interesses bereiken. 

Een advertentiecampagne starten is eenvoudig maar wanneer je dit niet juist doet kost het je meer dan het oplevert. Wij kunnen hierbij ondersteunen zodat je een reclamecampagne start die resultaat oplevert tegen minimale kosten.

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.