Spelregels verhuur (voorwaarden)

Informatie m.b.t. huren

Verhuur voorwaarden

Wij hebben de volgende spelregels m.b.t. het verhuur van onze producten:

BORG

Wij bereken voor het huren per product een borg welke vooraf incl. de huur voldaan dient te worden. Wanner de producten in goede staat en compleet retour komen krijgt u direct de borg retour. Wanneer er producten ontbreken of zijn beschadigd word dit verrekend met de borg. Wanneer de schade hoger is dan de borg krijgt u van ons voor het schade bedrag een aanvullende factuur. In de praktijk gebeurd dit bijna nooit, behalve bij diefstal- of niet inleveren van alles.

BEZORGEN OF AFHALEN

Wanneer u een product bij on besteld kunnen wij het in ons verzorgingsgebied tegen geringe kosten bezorgen- en weer ophalen. Hierdoor heeft u nauwelijks werk van het huren. Natuurlijk is het afhalen op afspraak ook mogelijk. Buiten ons verzorgingsgebied berekenen wij hogere kosten en in sommige gevallen kunnen we niet verhuren b.v. Waddeneilanden. Neem contact met ons op voor levering buiten ons verzorgingsgebied.

VERHUUR AANVRAAG / RESERVEREN

Het plaatsen van een bestelling via onze website is een aanvraag tot huur. Wanneer producten beschikbaar zijn ontvangt u van ons een voorstel incl. huur, bezorg en borg kosten. Na betaling is de aanvraag pas definitief eerder bent u niet verzekerd van daadwerkelijk het gewenste product.

INSTALLATIE OP LOCATIE

Tijdens het bestellingen krijgt u de mogelijkheid om tegen een meerprijs het aansluiten door ons te laten doen. Wij plaatsen dan de producten op de plek waar u ze wilt hebben, sluiten het aan geven een korte uitleg. Op deze manier bent u verzekerd dat alles werkt en u ook plezier van uw huur producten heeft.

VERHUUR AAN 18+

Wij verhuren alleen aan meerderjarigen en bij twijfel op vertoon van een ID kaart. Het is mogelijk dat wij een kopie maken van uw ID kaart bij afhalen voor verzekeringsdoeleinden. 

HUUR PERIODE BIJ AVOND GEBRUIK

Wanneer u een product  voor één avond wilt huren reserveer dan alleen voor DIE dag en stuur een e-mail naar info@netronics.nl met uitleg dat u het in de avond nodig heeft en niet tijdig retour kan op de dag zelf. We kijken dan of het mogelijk is zonder extra kosten het een dag later in te leveren.

BATTERIJEN, ACCU en VLOEISTOF

Wij controleren alle producten voor verhuur en zorgen dat er nieuwe batterijen geplaatst zijn, accu’s zijn geladen of vloeistoffen zijn aangevuld. U hoeft dus niet hier zich zorgen over te maken. Mocht op de dag zelf een accu of batterij leeg zijn dan dient u deze zelf te laden of vervangen. 

vragen?

Heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op.