NEWTRONICS

Spelregels verhuur (voorwaarden)

Verhuur voorwaarden

Wij hebben de volgende spelregels m.b.t. het verhuur van onze producten:

Plaatsen van een bestelling
Het plaatsen van een bestelling via onze website is een aanvraag tot huur. Wanneer wij het verzoek binnen krijgen controleren wij de beschikbaarheid van de gewenste producten en krijgt u van ons een voorstel. Het voorstel bestaat uit de gevraagde goederen, borghoogte en evt. kosten voor bezorging & aansluitend. Nadat de betaling (incl. borg) voldaan is bent u verzekerd van daadwerkelijke levering van de gewenste producten.

Levering aan huis of ophalen
Wanneer u bij ons goederen wilt huren kunt u deze in Oldehove (= vlakbij Zuidhorn, Groningen) ophalen. Wanneer afhalen lastig is kunt u in het reserveringsproces verzoeken tot het bezorgen en ophalen van de goederen (tegen meerkosten). Tevens kunnen wij indien gewenst de producten opbouwen en aansluiten.

Borg
Wij berekenen bij ieder gehuurde product een borg. Deze borg moet vooraf incl. de huur- en bezorgkosten per bank worden voldaan. Wanneer alle producten compleet en in goede staat retour zijn ontvangt u de borg per bank retour. Wanneer er ontbrekende of beschadigde producten zijn verrekenen wij dit met de borg. Wanneer de schade of verlies hoger is dan de borg ontvangt u van ons een aanvullende factuur. In praktijk komt dit bijna nooit voor behalve bij diefstal of domme pech. In beide gevallen kunt u vaak met uw verzekering maatschappij dit regelen. 

Installatie op locatie
Wij kunnen bij bezorging en ophalen tegen een extra vergoeding ook alles opbouwen en afbrengen (hierbij kunt u denken aan een beamerscherm, laptop aansluiten etc). Hiervoor brengen wij kleine meerkosten in rekening, deze kosten vind u tijdens de checkout. 

Minimale leeftijd
Helaas is het noodzakelijk om verhuur aan personen onder de 18 te weigeren. Wanneer wij twijfelen over de leeftijd van de huurder is het mogelijk dat we om een (kopie) ID kaart vragen.

Huur periode
Het huren gaat bij ons per 24 uur, dit betekend dat u bij huren de dag erna de beamer op het zelfde tijdstip weer retour brengen. In het bestel systeem ziet u dit doordat het weigert de haal- en retourdatum op één dag te plaatsen. Het exacte ophaal- en retourtij
d stip gaat altijd in overleg.

Wij controleren alle producten voor verhuur op werkende (nieuwe) batterijen, opgeladen accu’s en meegeleverde vloeistoffen. Wilt u extra zekerheid vraag dan gerust om een extra lader, setje batterijen of extra (rook)vloeistof. 

Vragen?
Heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan gerust
contact met ons op.