Newtronics Oldehove - Applicatiebeheerder Magister, Somtoday, roostermaker zermelo, webhosting en webdesign

Office365

OFFICE 365 non-profit

Wat is Office 365 non-profit
Office365 is een online versie van de bekende Microsoft Office applicaties. Het is zeer geschikt voor gebruik voor binnen scholen en kerkelijke organisaties. Vanaf iedere werkplek kunt u hierdoor beschikken over een aantal krachtige applicaties, centrale opslag, communicatie- en vergader tools. Het grootste voordeel is dat u niet meer vast ziet aan één werkplek of kantoor en echt kunt samenwerken met uw team, organisatie of kerkelijke gemeente. 

Wij helpen u graag verder!
Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat de keuze voor de juiste licentie, de aanvraag en de audit bij non-profit licenties (onderwijs- en kerken) al complex is.
Wanneer deze keuze is gemaakt en het proces doorlopen is start de inrichting, beveiliging, koppelen van e-mail systemen (dns, exchange) en vervolgens de inrichting van je teams, groepen en vervolgens dagelijkse onderhoud. Wij kunnen u hierbij helpen d.w.z. het begeleiden van keuze traject, uitrol, de uitvoering en het daarop volgende beheer.  

Ruime ervaring
Wij hebben ruime ervaring met het beheer- en implementatie van Office 365 omgevingen zowel binnen het voortgezet onderwijs als kerkelijke organisaties. Wij kunnen u in een persoonlijk kennismakingsgesprek een virtuele rondleiding in Office365 en de werkwijzes!

Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.